Drodzy Goście, po przerwie adaptacyjno-remontowej nasza restauracja powraca wraz z nowym menu! Nasz Szef Kuchni Antoine po raz kolejny zaskakuje propozycjami w karcie!
W nowym zimowym menu znajdziecie Państwo nieco więcej smaków z rodzimej Francji Antoine'a! Autorskie propozycje zaskoczą niejednego Gościa. W karcie znalazły się także typowo polskie smaki, które nasz Szef Kuchni wzbogacił swoimi ulubionymi dodatkami z dalekich podróży. Wśród propozycji nie mogło zabraknąć deski serów francuskich i zupy cebulowej. W propozycjach dań głównych znajdziecie Państwo m.in. fantastyczną jagnięcinę serwowaną z fasolą, golonkę w miodzie czy pstrąga z masłem migdałowym. Antoine w karcie przedstawia Państwu także desery w nowej odsłonie - szczególnie polecamy te francuskie m.in Paris Brest, czyli ptyś francuski. W tej odsłonie menu nasi Goście znajdą także dobrze znane desery - czekoladowy ganasz (deser, który wygrał podczas Święta Czekolady w roku 2017) oraz deser, który cieszył się ogromnym powodzeniem podczas Festiwalu Dobrego Smaku - tarta cytrynowa z pianką z nutą tymianku. Do kolacji polecamy Państwu także ogromnie winna z piwniczki Antoine, o których chętnie opowie nasza załoga!
To jednak nie koniec nowości! Już niedługo odkryjemy przed Państwem kolejne niespodzianki, ale o tym za chwilę...
Zapraszamy Państwa bardzo serdecznie na Piotrkowską 120 - nasza restauracja czynna jest od wtorku do soboty w godzinach wtorek, środa oraz czwartek 17-22, piątek i sobota 17-23. Rezerwacji stolików dokonywać możecie Państwo telefonicznie: +48 733 77 33 25.
Zachęcamy Was także do śledzenia nas na Facebooku oraz pozostawiania opinii na Tripadvisor!