Po naszym udanym, jesiennym debiucie na arenie festiwalowej, z dumą ogłaszamy, że restauracja pod przewodnictwem Antoina weźmie udział w najbliższej edycji Restaurant Week! Zapraszamy od 21 do 30 kwietnia na spróbowanie specjalnie skomponowanych menu, które z pewnością zaskoczą Wasze kubki smakowe. Hasłem tej edycji są "Emocje na talerzach!".
Antoine zaprasza na przeżycie prawdziwie poruszających emocji, które zaserwuje Państwu na talerzach.
ZESTAW I
Przystawka OD STRACHU DO SPOKOJU
Czarne risotto arborio "nero di sepia" z konfitowaną czerwoną papryką, suszonymi pomidorami i rukolą
Danie główne OD SPOKOJU DO SZCZĘŚCIA
Pieczony schab karmelizowany w pomarańczach i zielonej herbacie serwowany z purée z marchewki z miętą i chrupiącym ryżem jaśminowym
Deser OD SZCZĘŚCIA DO EKSTAZY
mus z mascarpone z likierem pomarańczowym nadziany nektarem z truskawki z imbirem i pokryty kakao
ZESTAW II
Przystawka OD WŚCIEKŁOŚCI DO ZAUFANIA
Czerwone risotto z papryczką chilli
Danie główne OD ZAUFANIA DO SZCZĘŚCIA
Biała fasola z warzywami w pesto z suszonymi pomidorami, serwowana z rukolą i parmezanem
Deser OD SZCZĘŚCIA DO EKSTAZY
mus z mascarpone z likierem pomarańczowym nadziany nektarem z truskawki z imbirem i pokryty kakao
Koszt jednego zestawu festiwalowego to 39 złotych. Obowiązuje rezerwacja miejsc! Rezerwacji możecie dokonać poprzez stronę festiwalową.
Chcesz dowiedzieć się więcej o naszej restauracji? Polecamy kliknąć tutaj.
Do zobaczenia na uczcie smaków przy Piotrkowskiej 120!